Bedrijfsnaam
Aquila TranslationPascale Pluton
Geboren in Frankrijk in 1969
Sinds 1991 woonachtig in Nederland
Moedertaal: Frans

Vezeldonk 7
6218 GP Maastricht

Tel. +31(0)43-3100160
Fax +31(0)84-8303306

info@Aquila-Translation.nl
www.Aquila-Translation.nl

Talencombinaties Specialisaties Neemt u aub contact op, deze lijst is uiteraard verre van volledig.

Bedrijfsfilosofie

Met de oprichting van Aquila Translation wil ik mij distantiëren van de bulkproductie voor spotprijzen, waarmee menig vertaalbureau snel en gemakkelijk geld verdient.

Ik beschouw vertalen als een ambacht, en houd ervan goede werk af te leveren. Een tevreden klant is immers meer waard dan een snel volle bankrekening. Ik ben nieuwsgierig en interesseer me voor de wereld die er voor mij opengaat bij ieder nieuw document.

Als klein meisje schreef ik al graag verhaaltjes, en vergeleek de bereidingswijzen in verschillende talen op de conservenblikjes. Voor het slapen gaan bladerde ik vaak in een encyclopedie, zoals andere kinderen in een stripboek.

Mijn keuze lag dus voor de hand, ik werd vertaalster...

Diploma's en belangrijke data Werkervaring Persoonlijke interesses

Ik zet mij volledig in voor mijn werk, en daarom vind ik een goede conditie en een evenwichtig bestaan heel belangrijk. Ik doe wat aan sport (wandelen, fietsen), ontwikkel mijn creatieve kanten (fotografie, buikdans, ontwerpen/maken van kleding) en culturele interesses (wereldmuziek, filmhuis). Daarnaast houd ik van koken, en probeer zo gezond mogelijk te leven. Zo kan ik iedere dag weer enthousiast aan de slag. Ik kijk vaak naar de Franse televisie en ga regelmatig naar Lyon, waar ik vandaan kom. Ik blijf mijn moedertaal dus goed onderhouden. Eigenlijk is de dag altijd veel te kort voor alles wat het leven te bieden heeft...