Bedrijfsnaam
ABK TranslationsAllison KrŁter-Klein
Geboren in Miami, Florida, VS, in 1964
Moedertaal: Engels

Raadhuisstraat 22
6336 VL Hulsberg

Tel. +31(0)45-405 9430
Fax +31(0)84-8341706

translate@home.nl
allisonk@home.nl

Taalcombinaties Specialismen Het bovenstaande heeft betrekking op mijn freelance werkzaamheden voor vertaalbureaus en andere klanten. Voor informatie over specifieke opdrachten kunt u contact met mij opnemen.

Visie

Als ik teksten vertaal of corrigeer, streef ik er altijd naar om teksten te leveren die trouw blijven aan de brontekst en die in een vlotte en vloeiende stijl geschreven zijn. Vooral voor commerciŽle teksten vormt mijn bedrijfservaring een toegevoegde waarde.

Opleiding Werkervaring Persoonlijke interesses

Al in mijn vroege jeugd raakte ik geÔntrigeerd door andere culturen en talen. Ik begon mijn "internationale" carriŤre toen ik op 16-jarige leeftijd de zomer doorbracht in het Spaanse Segůvia om een cursus te volgen voor mijn middelbare school. Daarna doorliep ik uitgebreide buitenlandse studieprogramma's in Aix-en-Provence, Frankrijk, en Mexico-Stad, Mexico, in het kader van mijn universitaire studie. Ik zette mijn studie voort aan het Monterey Institute waar ik mijn MBA (Master of Business Administration) behaalde. Daarnaast volgde ik een intensieve taalcursus Frans. In 1992 ben ik naar Nederland verhuisd en sindsdien richt ik mij op Nederlands als eerste vreemde taal. Mijn hobby's zijn onder andere muziek, fitness, lezen en fotografie.